Results 1 to 10 of 10

Thread: Uber slow forums??

  1. #1

    Uber slow forums??

    Is it just me or has the forum slowed down alot over the past few day. Its taking like maybe 10 sec's to load each page and god help if there are a few pictures.

    All my other normal pages load just a quickly as normal, but the forum seems to be a quite a bog.

    Just wondering if anyone else has experienced this or would like to comment otherwise.

  2. #2
    Premium Member mx-p5's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    Fine here as well as at home

    Maybe it's your computer?

    Protege to MX-5 lineage
    Kevin did it before Phil, who was before Andrew, before Bruce, Chris, Tony, Phen, Tylor, Mahk, Roy, John, Jerry, Rob, Shadow, Josh, Scratch, Dub, Andrew, Vocko, Matt V, Protojason, Chief, who's Miata we will see one picture of ever, Barry, and GMalatrasi.

  3. #3
    Member Z's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Canuckistan
    Blog Entries
    3
    i am good at home and at work (firefox and IE)
    Ammaar - Stock 03 Pro LX updated with some of that ish.

    It's the Second Law of Sexual Dynamics...if you think a girl is attracted to you, you are wrong

  4. #4
    Premium Member mx-p5's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    I'm on FF on both PC at work and Mac at home

    Protege to MX-5 lineage
    Kevin did it before Phil, who was before Andrew, before Bruce, Chris, Tony, Phen, Tylor, Mahk, Roy, John, Jerry, Rob, Shadow, Josh, Scratch, Dub, Andrew, Vocko, Matt V, Protojason, Chief, who's Miata we will see one picture of ever, Barry, and GMalatrasi.

  5. #5
    Yeah ive tried IE, FF, and normally run Chrome but all are slow. The thing is that most other web pages load fast as normal. Its only the forum pages that are slow. Guess it is just me.

  6. #6
    No probs here.

  7. #7
    Premium Member mx-p5's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Port Saint Lucie, FL
    download any viruses or spyware?

    Protege to MX-5 lineage
    Kevin did it before Phil, who was before Andrew, before Bruce, Chris, Tony, Phen, Tylor, Mahk, Roy, John, Jerry, Rob, Shadow, Josh, Scratch, Dub, Andrew, Vocko, Matt V, Protojason, Chief, who's Miata we will see one picture of ever, Barry, and GMalatrasi.

  8. #8
    Administrator
    Join Date
    Feb 2106
    Location
    Seattle, Cascadia
    Quote Originally Posted by Judman13 View Post
    Yeah ive tried IE, FF, and normally run Chrome but all are slow. The thing is that most other web pages load fast as normal. Its only the forum pages that are slow. Guess it is just me.
    Could easily be a problem between your ISP and the site's ISP, happens all the time.

    I subscribe to the "outages" mailing list though and no one has reported any regional or larger outages today.

    Then again, there's an obvious problem with the Sprint MPLS network currently that we're all working to get around here. All connectivity between our offices is killed

    MPLS stuff doesn't affect general internet traffic though, they're separate networks w/ Sprint

    So.. who's your ISP?
    Build Thread - 2016 Fiesta ST, never driven but frequently modded

  9. #9
    Umm I'm on the university network of course but the ISP is Southern Light, LLC i do believe.

  10. #10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •